Ontwerp en productie 

Wij ontwerpen en bouwen boekenmolens die gemaakt zijn van hout, plaatmateriaal (gespoten) en andere materialen met tekst, tralies of naar uw wens gemaakt. De boekenmolens met 2 etages kunnen ook uitgevoerd worden met 3 etages en meer en groter (breedte x breedte). Zoals u ziet zijn er ook boekenmolens van 4 etages bij met een hoogte van 1,27m.

Wanneer u aanpassingen wenst, overleggen wij op duidelijke wijze. Met bijvoorbeeld een tekening of afbeeldingen. De genoemde prijzen bij de getoonde boekenmolens kunt u gebruiken als richtprijs.

Modellen en variaties

Alle modellen meubels die in de webshop te vinden zijn, kunnen in diverse kleuren en materialen gemaakt worden.

Informatie

Vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst en staan u graag te woord per telefoon of email. Ook kunt u ons bezoeken. Het beste is om ons hier van te voren over te bellen.  

Belt u: 06-4285-8126 bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

Mailt u: info@gerari-dutch.com

Bestellen of prijsaanvragen

U kunt de boekenmolen bestellen via de webwinkel of via email/telefoon.

Bij bestelling per mail of telefoon kunnen wij werken met deel-betalingen. 1e deel bij aanvang werk, 2e en laatste deel bij aflevering. Tussendoor houden wij u op de hoogte van de vorderingen van de boekenmolen middels foto's.

U kunt ook een prijsaanvragen voor een aanpassing op 1 van de getoonde boekenmolens of voor een ander modelboekenmolen. Een ander model boekenmolen vraagt u aan middels een omschrijving of een voorbeeld

De prijzen

Deze vind u op pagina boekenmolens. Kies een boekenmolen, vervolgens krijgt u een serie foto's te zien en informatie.  

Naar de boekenmolens

 

© 2011 - 2024 Gerari-Dutch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel