Gerari-Dutch maakt het net wat anders.

De klassieke boekenmolen, maar ook de wat modernere. Een spraakmakende boekenstoel KastStoel voor de boekenliefhebber, waar overigens niet alleen boeken in hoeven te staan. Gerari-Dutch laat u elegant dineren aan de fraai belijnde ovale Bamboe tafel Belle Gambe. Een fraaie entree? Hang dan 1 van de fraaie kapstokken op in uw hal uit onze collectie! En opvallend uw lectuur van de vloer? Stop ze in onze Lectuurbak. Er is nog meer. Ontdek het! 

Maatwerk? We gaan er voor!

Wij luisteren, adviseren, ontwerpen en doen voorstellen voor uw gewenste meubels en interieur timmerwerk. U kunt langs komen in onze meubelmakerij te Strijen, gelegen in de Hoekschewaard nabij Dordrecht en Rotterdam, maar ook bezoeken wij u thuis of op de zaak. 

Materiaal gebruik

De materialen die wij gebruiken zijn divers. Zo gebruiken wij massief Eikenhout voor bijvoorbeeld robuuste eettafels en salontafels. Ook met bamboe maken we mooie tafels. Natuurlijk kan er ook met vele ander houtsoorten gewerkt worden. Niet alleen massief hout maar ook plaatmateriaal voorzien van houtfineer. Denk bijvoorbeeld aan het luxe Wenge hout, het mooie en bekende Mahonie hout, Grenenhout voor de gezellige meubels, Vurenhout tegenwoordig zo bekend door steigerhouten meubels, het aangename Teakhout en het Kersenhout voor de klassieke meubels.

Voor de niet houtachtige meubels en woonaccessoires werken wij onder andere met mdf plaatmateriaal. Er worden meubels van gemaakt die door ons worden gespoten met sterke meubellak. Een ander plaatmateriaal die wij bijvoorbeeld voor kasten gebruiken is melamine spaanplaat. Deze platen kunnen af fabriek zeer decoratief zijn en zodoende ook gebruikt worden voor onder andere kasten, tafels, bureau's en bedden. Maatwerk heeft zijn prijs maar door de verschillende mogelijkheden in materialen te combineren plus de juiste gereedschappen en creativiteit kunnen wij kostenbewust mooie ontwerpen maken voor meubels en interieur timmerwerk. 

Bij toepassing van metaalwerk zoals de onderstellen van tafels en kasten werken wij samen met ambachtelijke smederijen. Metaal wordt onder andere gebruikt voor design meubels en industrieel ogende meubels. 

Tot uw dienst

Kortom vele mogelijkheden, wij houden van ons werk en zijn u graag van dienst! 

Gerben Visser

© 2011 - 2024 Gerari-Dutch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel